Idag är jag på topp! som vanligt känns det som om jag borde skriva för det känns verklinen som att jag alltid är på topp nu förtiden och det är väl bra? jag mår så bra just nu och hoppas att de håller i sig ett bra tag till!

Idag har det varit en väldigt kort skoldag, med många inställda lektioner och en emmy som försov sig ännu en gång.. Det blev även fotografering i skolan, 10 av 28 medverkade på vårt skolfoto toppen, hah men vi blev ett gott gäng tjejer som fick representera Sp2b! sen blev de träning, och det är ju bara såååå skönt att träna!

Folk kan komma till mig, men Emmy varför tränar du, du behöver ju inte träna? behöver inte jag!?
Ja, jag är jätte smal jag vet, men tränar man bara för att gå ner i vikt? svar nej!
jag tränar för att: 1. Få muskler och med dem kunna försvara mig, för just nur är jag chanslös, så är någon sugen så är det fritt fram att hoppa på mig! go for it!  2. Få bra kondition, bara för att man är smal så behöver de inte betyda att man har super kondition och 3. MÅ BÄST !, för de gör man av att träna, så klart inte bara av att träna det finns många andra saker som också måste stämma, men träningen är till stor nytta! Så ett tips till er som inte tränar börja TRÄNA!
 
Dagen blir bara bättre och bättre hörre ni, ni, NI SKULLE BARA VETA! men man kan ju inte avslöja allt här på sin kära blogg 

 
Vi hörs senare, nu blir det käk och senare Idol! pusspuss / e


Bild sen avslutningsmiddagen i 9an, kom och tänka på den när jag träffade min gammla lärare på gymmet, är de någon som känner igen mig, vad tycker ni om mig som jätte brunett?